Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Joomla

Home arrow Kaufen arrow Vorrat
Vorrat oder custom made?

frankinwinkelgroot Hoewel we natuurlijk alle fietsen en uitvoeringen kunnen leveren die jullie kunnen bedenken, is het voor velen ook interessant om te kunnen zien wat wij op voorraad hebben staan. Er zijn altijd tientallen nieuwe en even zovele gebruikte fietsen per direct leverbaar. Omdat we (gelukkig) regelmatig fietsen verkopen zit er ook verloop in. Dit wordt nog versterkt door het feit dat regelmatig nieuwe fietsen huurfietsen worden en die later weer door nieuwe fietsen worden vervangen. Het geeft ook een goede indruk  voor wat er in de winkel te zien zal zijn en ook schemert er in door wat wij en onze gemiddelde klant goede fietsen vinden.

Nieuw
Onze "voorraad" lijst toont de details van alle fietsen die niet of nog nauwelijks bereden zijn. Een groot voordeel is dat de meeste van deze fietsen afhankelijk van uw wensen snel of direct leverbaar zijn.

Gebruikt
De lijst met gebruikte fietsen toont de modellen die kort of al wat langer bereden zijn. Deze fietsen variëren van "nieuwe" fietsen met wat korting tot oudere modellen voor een scherpe prijs. Al deze fietsen zijn te koop en te huur en omdat huren en kopen naadloos in elkaar kan overgaan is het kopen van een kat in een zak uitgesloten. 

Garantie
Als extra geruststelling geven wij bij het kopen van een gebruikte fiets de zelfde garantie van als bij een nieuw model: gemiddeld 5 jaar op het frame en 12 maanden op de onderdelen. Geen fiets wordt verkocht voor hij 100% in orde is, kom daar maar eens om op de marktpaats!

 

* De lijsten zijn in pdf formaat en te openen met Adobe Reader . De foto's zijn ter indicatie, de eigenlijke kleuren en uitvoeringen staan in de omschrijving.

 

 
Weiter >