Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Joomla

Home arrow Nachrichten arrow Beste en mooiste trikes
Beste en mooiste trikes

sco_orange_tour_links_frei Driewielige ligfietsen zijn er altijd geweest, toch is de tweewieler het meest voorkomend. Het is dan ook moeilijker een goede driewieler te maken dan een goede tweewieler.

Scorpion
Na enkele jaren van weinig vraag en ook weinig goed aanbod, begint de liggende hollander weer met een goed gevoel aan de trikes. Misschien is de trike wel meer een duits dan een Nederlands product.* Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vorig jaar geïntroduceerde 3- wieler Scorpion van het toonaangevende Duitse bedrijf HP-Velotechnik, meteen een topper werd. Deze mooie, lichte en stabiele trike heeft alles wat een trike moet hebben. Echte Duitse degelijkheid, maar toch licht en mooi én met een heel hoog fungehalte. Een hele goede fiets voor dagelijks of sportief gebruik, maar ook toegerust voor een heuse trekkingtocht. Kom deze fiets bewonderen in onze winkel.

Onzin?

Klik voor meer foto's*Dat bovengenoemde onzin is gaat Challenge bewijzen. Zij brengen dit jaar voor het eerst een trike op de markt. Misschien nog niet zo af als de Scorpion maar hij heeft veel in zich om ook een hit te worden. Bekijk de plaatjes en overtuig uzelf; "wat een prachtig en eigenwijs design". Als u hem -net als wij- graag in het echt wilt zien Diese E-Mail Adresse ist gegen Spam Bots geschützt, du musst Javascript aktivieren, damit du sie sehen kannst ons dan maar, dan geven we een seintje wanneer deze mooie primeur van Challenge in onze winkel te bewonderen is.

UPDATE:
De Challenge Trike staat inmiddels in onze winkel te pronken en de Scorpion is nu ook vouwbaar leverbaar, lees meer over deze ontwikkeling alhier .

 
< Zurück   Weiter >