Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Joomla

Home arrow About us arrow Diversen
Diversen
stefanopdevingers.jpg Beste (aspirant) klanten, 
sommige die dit lezen zullen mij kennen van "de liggende hollander" omdat ik daar zes jaar werkzaam ben geweest. 
Op het moment rijd ik naar alle tevredenheid al zo'n 4 jaar met een M5 shockproof "559". 
De ligfiets is voor mij niet meer weg te denken uit mijn leven en ik kan het iedereen aanraden die zit, rug, schouder en nekklachten heeft. 
Maar ook de mensen die het al langer leuk lijkt het eens te proberen maar de stap nog niet genomen hebben. Van omafiets tot racefiets is bij wijze van spreken ook bij ligfietsen van toepassing dus voor ieder wat wils. 
 
Succes!!
Stefan van Rooij
 
  Sinds vier jaar rijd ik liggend. De drie belangrijkste redenen? Het gejat worden van mijn fiets, mijn rugklachten op een gewone fiets en het woon-werk traject (helmond-eindhoven-helmond). Het meest tevreden was ik over de Sinner Demon met onderstuur. Stabiel en eenvoudig te berijden, met een goede zit. Bovendien heeft de fiets een mooie naam. Ligfietsen is geen geloof voor mij, in de stad fiets ik liever 'gewoon'. Het nadeel blijft voor mij dat je vooral je bovenbenen belast en dat je bij onbalans minder met je lichaam kunt corrigeren. Inbouwen van een BionX misschien?

Eloy Hensen
 
< Prev   Next >