Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Joomla

Home arrow News arrow Lig-Bak-Vouw-fiets nieuws
Lig-Bak-Vouw-fiets nieuws

Elektrisch is hot!

De electrische fietsen zijn niet meer weg te denken en worden steeds mooier en beter.  En dat is niet in de laatste plaats omdat het ook elektrische ligfietsen, trikes en bakfietsen kunnen zijn, best of both worlds zou ik zeggen. Veel fietsen kunnen tegenwoordig bij bestelling als E-bike gekozen worden, uw eigen fiets ombouwen naar trapondersteuning is ook altijd ook een optie. Voor bedragen tussen de 1000 en 2500 euro zoeft u voortaan moeiteloos op uw vertrouwde fietsje rond. De oplaadkosten zijn vervolgens minimaal, voor 10 cent rijdt u wel honderd kilometer. Iets voor u?

OpvouwbareTrikes en  E-Trike 
DE trent van de laatste jaren is duidelijk die van de Trikes. We zijn Premium Dealer van HP Velotechnik en hun uitgebreide collecte driewielige ligfietsen staat voor hoge kwaliteit, vernuft en gebruiksgemak. De meeste zijn en een a twee minuten opvouwbaar en alle modellen kunnen ook met de nieuwste trapondersteuningen worden gekozen of achteraf worden uitgevoerd. Verder omvat het assortiment ongeveerde modellen zoals het hieronder afgebeelde instapmodel de Gekko als ook achter en vooral Vol Geveerde modellen. Voor iedere wat wils. Meer info op www.hpvelotechnik.com of kom praten en kijken in de winkel of beter huur eens een dagje een model uit de collectie.

gekko_fx_dreirad_ganz_gefaltet_rot_bionx.jpg

Cargobikes en Cargo E-bikes
Interresse in de betere bakfietsen en Cargobikes? Wij zijn dealer van Bakfiets.nl en op onderstaande Cargobike Lang is in overleg een proefrit mogelijk. Download hier de folder met alle prijzen

cargobike_special_edition.jpg

Beste Brompton Ooit
Sinds lange tijd is de Brompton de onvolprezen winnaar op het vouwfiets front. Toch was er vooral in Omafiets-Nederland één terugkerend verzoek; "Een iets rechtere zit". En eindelijk is ons verlanglijstje compleet; een H-variant die ons dat Hollandse fietsgevoel geeft. En voor de echte fijnproever kunnen we de 6 versnelling uitvoering nu opwaarderen naar extra fijne tussenstapjes. De ideeale vouwfiets voor ons vlakke fietslandje!
Meer uitleg over alle modellen en uitvoeringen en prijzen vind je op www.brompton.com
Je kan mij overigens ook vragen welke fiets ik verreweg het meeste verkoop (veelal uit voorraad) en ook waarom. Wel zo makkelijk misschien.

brompton_h.jpg


 
Next >