Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Joomla

Home arrow About us arrow Over ons
Over ons
Grondleggers.
Om de hollanders met de voordelen van de ligfiets kennis te laten maken begonnen Frank en Francis 18 jaar geleden met de verhuur van ligfietsen, tot op de dag van vandaag nog steeds de beste manier om van het liggend fietsen bevlogen te raken. Met een groeiend aantal collega's mag "de liggende hollander" zich tot de grondleggers van het ligfietsspecialisme gerekend worden.

Kilometers lang.
In deze lange periode hebben ze duizenden mensen op een gedegen maar vooral ook leuke manier kennis laten maken met de ligfiets en de klantenkring van tevreden kopers is al ruim de duizend gepasseerd. Stel je eens voor: al deze "liggende hollanders" in één tourlocht. Dat zou een kilometers lang liggend lint worden! Wie weet ooit....

Tot de nok.
Hun winkel mag een bezienswaardigheid genoemd worden; niet groot maar wel hoog en werkelijk tot de nok toe gevuld met de mooiste ligfietsen. Zo klein en vol als de winkel is zo ruim en en rustig is het pleintje waar de winkel aan ligt, een ideale en veilige plek voor een eerste proefrit. Omdat de winkel helemaal aan de rand van de stad Eindhoven ligt is het ook een ideale uitvalsbasis voor uitgebreide testritten en gezellige groepsuitstapjes. De vele bewegwijzerde toertochten leiden u zonder verkeershinder door het fraaie Brabantse landschap.

Evenementen.
In overleg kunnen we voor groepen arrangementen samen stellen met het ligfietsen als hoofd onderdeel natuurlijk. Voor mensen die denken een ligfiets te gaan aanschaffen is er ook het gratis* proefrijarrangement. (*Als u die dag nog niet kiezen kan houd u de betaalde huur van zo'n dag tegoed voor uw toekomstige aanschaf) Voor de (nog niet zo) handige ligfietsers organiseren we onderhoudsdagen. Mail ons als we je over deze dagen op de hoogte moeten houden.
 
< Prev