Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Joomla

Home arrow Nieuws arrow Award voor GreenMachine
Award voor GreenMachine

greenmachine.jpg GreenMachine? GoldMachine!

eurobike_award

De GreenMachine is al enige tijd een blikvanger in onze winkel maar op de grote fietsbeurs Eurobike hebben ze nu ook gezien hoe bijzonder deze fiets is. Uit 269 inzendingen uit 22 landen koos een internationale jury de GreenMachine tot een gouden Award winnaar. 

 

Concept

De GreenMachine is het antwoord op de vraag naar een onderhoudsarme gebruiksfiets. De GreenMachine is volledig in een 3D tekenpakket ontworpen. De onderdelen zijn vervaardigd met behulp van computer gestuurde machines, wat de nauwkeurigheid ten goede komt. Door de gesloten constructie hebben regen, modder en pekel geen invloed op de kettingaandrijving. De woon/werk fietser die het gehele jaar door weer en wind fietst, is verlost van het gebruikelijke onderhoud aan de ketting en de rest van de aandrijving. De Rohloffnaaf met zijn 14 versnellingen staat garant voor jaren rijplezier en schakel gemak. Door gebruik te maken van hoogwaardige schijfremmen hoeft u ook niet bang te zijn voor lange of steile afdalingen. De geventileerde, strak gespannen rugleuning van de stoel wordt door alle testrijders als uniek en zeer prettig ervaren.   

Voordelen van de GreenMachine 

  • Volledig gesloten aandrijving
  • Ventilerende stoelrug
  • Rohloffnaaf is bij stilstand te schakelen
  • In een paar handelingen tot een compact geheel te demonteren
  • Alle aluminium delen zijn (kleur) geanodiseerd

Onderstuur 

greenmachine_onder.jpgDe GreenMachine is bekend geworden en ook bij ons te bewonderen als bovenstuurfiets maar is voor de liefhebber tegenwoordig ook leverbaar in onderstuur. 

Meer info over de GreenMachine op de site van Flevobike  

 

 

 

 
< Vorige   Volgende >