Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Joomla

Home arrow Nieuws arrow Beste klanten,
Beste klanten,

columnAmbassadeurs
Dat er tussen klanten en winkel een band is, is logisch. Ze hebben elkaar nodig en klanten maken weer andere klanten, maar los van de zakelijke band is er meer: je deelt een interesse en vaak is er vriendschap. In al die jaren hebben we veel aan promotie van de ligfiets gedaan, maar we hebben toch vooral veel aan de bekende 'mond-tot-mondreclame' te danken. We hebben met al meer dan 1000 verkochte ligfietsen heel wat enthousiaste ambassadeurs rond rijden. Al rijden deze fietsen rond zonder sticker van ons, de ware reclame rijdt toch vooral óp de fiets.

Uitnodiging

Met de in gebruik-name van onze nieuwe site willen we heel graag onze nieuwe klanten met onze oude klanten kennis laten maken. Wij weten als geen ander dat er in onze klantenkring veel bijzondere mensen zitten, stuk voor stuk met bijzondere fietsen. Bij deze dus een uitnodiging aan een ieder die dat leuk vindt een klein stukje te schrijven over jezelf, je ligfiets en ons. Denk daarbij aan:
Hoe ben je tot het ligfietsen gekomen?
Waar gebruik je je fiets het meeste voor?
Wat betekent ligfietsen voor jou?
Waarom heb je juist die fiets gekocht?
Persoonlijke anekdotes.
Jouw tips voor twijfelaars.

En als je vindt dat je er goed aan gedaan hebt je fiets bij ons te kopen, schrijf dat dan ook maar  ;-)

kadoDank
Als dank voor de moeite krijgen alle schrijvers van ons een presentje thuis gestuurd. De leukste inzendingen krijgen nog iets extra's. Mocht je het schijven erg leuk vinden en het vaker willen doen, willen we daar met alle liefde een plaatsje op onze site voor inrichten. Je kunt dan bijv. een persoonlijk ligfiets-weblog bijhouden.

Kritiek?
Als je misschien juist (opbouwende) kritiek voor ons hebt, laat het ons dan zeker ook weten. We zetten het misschien niet pontificaal op onze site maar zullen het ons zeker te harte nemen.

UPDATE: De eerste ervaringen staan hier.  

 
< Vorige