Skip to content
Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size

Joomla

Home arrow Nieuws arrow Ligfietsen duur?
Ligfietsen duur?

fuenda_zilver_groot

Vorig jaar hebben we samen met de ligfietsspecialisten de zeer betaalbare ligfiets Fuenda geïntroduceerd. Deze ligfiets met zijn scherpe prijs van € 999,-  verlaagde de drempel voor aanschaf voor veel mensen. 

Nieuwe uitvoeringen voor dit jaar:

volgeveerd en met  DualDrive (3x8 speed)  of  Rohloffnaaf (14 speed) leverbaar en ook dan nog steeds zeer aantrekkelijk geprijsd!

 

Onder Fuenda-rijders zijn jongeren die al lang van een ligfiets droomden, gezinnen voor wie een tweede of derde ligfiets te duur zou zijn, mensen die anders op zoek naar een tweedehands moesten en natuurlijk ook prijsbewuste "Hollanders". De Fuenda heeft zich daarmee duidelijk bewezen; een échte ligfiets voor een breed publiek, want "ligfietsen dat gun je toch iedereen".

Met trots kunnen we dan ook aankondigen dat we dit jaar meer uitvoeringen van deze vriendelijke fiets gaan leveren.

Vorig jaar zagen we naast het afgebeelde bovenstuur al een model  met onderstuur. Nu kun je ook voor  2 aantrekkelijke upgrades kiezen.

Deze luxe modellen hebben allen voor- én achtervering en zijn leverbaar met:

  • DualDrive : 3x8 speed €1.259,-
    of
  • Rohloffnaaf 14 speed €1.999,-

De DualDrive versie breidt het aantal versnellingen uit van 8 naar 24 door de achterderailleur met een 3 versnellingsnaaf te combineren. Deze extra versnellingen maakt de fiets geschikt voor de heuvels maar ook extra comfortabel voor stads-gebruik, omdat je de 3 versnellingen ook  stilstaand kunt schakelen.

De Rohloff naaf is het neusje van de zalm op schakelgebied; hij biedt maar liefst 14 inwendige versnellingen zonder noemenswaardige rendements-verliezen en is zeer onderhoudsvriendelijk. De meeste (lig)fietsen met deze naaf kosten zo'n 3 à 4 duizend euro.

Dit jaar hebben we de mooie kleur Diamond Red voor deze fietsen gekozen. Alle modellen zijn uitgerust met standaard, bagagedrager, spatborden en kettingafscherming. Wie heeft nu nog een goede reden om niet te ligfietsen? 

 

 
< Vorige   Volgende >